OSTATNÍ

LÍDŘI NEBO PAPALÁŠI?

Arogance a neschopnost Pirátů ve vedení obvodu Moravská Ostrava a Přívoz přinesla do místní komunální politiky nepříjemnou estrádu.

Dnešní jednání zastupitelů tohoto obvodu, které mělo být před volbami poslední, neproběhlo. Důvod? Koalice si nezajistila dostatečný počet hlasů k odhlasování programu jednání!

To, že se zástupci koalice na jednání zastupitelstva nedostaví v dostatečném počtu, se může stát a ve výjimečných případech se to i stává. Je pak na LÍDRECH, aby o tom opozici informovali a vyjednali minimálně schválení programu a bodů, které jsou potřebné pro fungování obvodu a úřadu. Dle našich informací neměli místní PAPALÁŠI tuto slušnost a opozici zcela ignorovali. Piráti v čele s panem místostarostou obvodu a radním města Davidem Witoszem měli zřejmě něco důležitějšího na práci.

Piráti, kteří se proslavili navýšením placených politických funkcí na radnici, provokací s nákupem lahve vína v Dětském ráji, hysterií s odstraňováním a neodstraňováním soch, vykácením vzrostlé aleje v Komenského sadech, prodloužením smlouvy na správu vody, díky čemuž Ostrava nedosáhne na dotace z EU a větší část zisků odteče do zahraničí, a kteří se při obhajobě tohoto rozhodnutí slovy pana Witosze odvolávali na zastupitelskou demokracii a sílu většiny, teď pobrekují, že byla zklamána důvěra voličů.

LÍDŘI, NEBO PAPALÁŠI?

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE OSTATNÍ