Z OSTRAVY

A je to v pytli!

Magazín Lečo přichází s novinkou! Tímto číslem počínaje začínáme s novým způsobem distribuce. Už žádné Lečo ve schránce, ale Lečo v pytli! Inspirovali jsme se ve větších městech a zahraničí a vytvořili jsme pro vás speciální distribuční pytle, ze kterých si můžete vaši porci šťavnatého čtení jednoduše vytáhnout!

„Nemáme Lečo ve schránce,“ psali jste nám po každé distribuci nového čísla Leča a my jsme netušili, kde desítky časopisů končí. Řekli jsme si proto, že to zkusíme jinak! Pečlivě jsme vybrali stovku míst, kde jsme naistalovali speciální distribuční pytle. Z jednoduché plastové kapsy si tak můžete vyndat svůj výtisk kdykoliv si budete přát. „V Praze takto distribuují jedny noviny a ve světě je to běžná praxe, že si lidé z kovových krabic nebo podobných plastových pytlů vezmou jedny noviny a hodí minci do kasičky. Lečo je o to lepší, že je stále zdarma“, říká jednatel společnosti Ova media, která Magazín Lečo vydává, Petr Bašek.

Většina z vybraných navíc míst splňuje dva důležité předpoklady: jsou v oblasti s velkým pohybem lidí a navíc v dohledu bezpečnostních kamer. „Věříme, že Ostravané nejsou takoví, že by nám vybírali celý obsah pytlů a odnášeli si ho třeba do sběru nebo vandalové, kteří by chtěli pytle poničit. Pro všechny případy ale budeme mít záznam, který bude možné předat policii,“ vysvětluje Bašek. Postupně se bude síť distribučních pytlů rozšiřovat tak, aby je měl každý na dosah. Chcete vědět, kde je nejbližší pytel s Magazínem Lečo? Podívejte se na https://www.leco-ostrava.cz/leco-ze-stojanu!

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY