ZDRAVÍ A SPORT

Lečo Proměna zná svého výherce!

Proměna roku s Magazínem Lečo a Simply Fitness za 37 194 Kč má svého výherce. Z příběhů, které jste nám zaslali jsme vybrali paní Sylvu Lukšovou.

"Před pár dny mi paní doktorka řekla, že mé bolesti kloubů a páteře pramení z absence pohybu. Že pokud se nezačnu pravidelně hýbat, nezpevním střed těla a samozřejmě nédám pár kilo dolů, tak problémy budou jen přibývat," začala svůj příběh mladá žena. Už jako dítě byla podle svých slov "kulatější", než její vrstevníci a v pubertě ve snaze být štíhlejší trápila své tělo krutými dietami. "Byla jsem schopná dát za pár týdnů i dvacet kilo dolů, ale samozřejmě že se váha vrátila i s bonusem navíc."

Před pár lety ale vážně onemocněl její syn, což odnesla nejen její psychika, ale i tělo. "Celkem jsem za dobu jeho nemoci přibrala dalších dvacetpět kilo....a vetšinu z nich při jeho ročním pobytu na ARU. Když vám odchází dítě, tak člověk na zásady zdravého životního stylu kašle. Bylo mi jedno, jestli jím a co jím. Vůbec mi na mě nezáleželo," přiznává paní Sylva.

Dnes má nemocného syna doma a zdravá chce být hlavně kvůli němu a svým dalším dvěma dětem. "Chci zase moci bez strachu jet s dětmi na výšlap na hory, nebát se, že se nevlezu do nějaké židle a ta hrůza, když se na sebe musím podívat zblízka v kabince, když si jdu kupovat nějaké oblečení. Rozhodla jsem se, že konečně budu myslet i sama na sebe."

A s tím jí pomůže tým Simply Fitness, který ji podaroval vstupní diagnostiku, šestiměsíční členství, 60 lekcí s osobním trenérem, vypracovaný tréninkový program na 90 dní a mnoho dalšího v celkové hodnotě 37 194 Kč.

Více se o naší výherkyni a začátku proměny dozvíte v letním čísle Magazínu Lečo! 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE ZDRAVÍ A SPORT