Z OSTRAVY

Burger Festival míří poprvé do Ostravy!

Milovníci amerických specialit zbystřete! Prostory u Fóra Nová Karolina zaplaví stánky s famózním jídlem. Na své si přijdou milovníci pořádného fláku masa, ale i ti, kteří dávají přednost zelenině a bezmasým pokrmům. Těšit se můžete na výběr z toho nejlepšího!

Nemáte plány na nadcházející víkend? Nevadí. Zavítejte na food festival, který bude 15. – 16. září v prostorách u Fóra Nová Karolina. Těšit se můžete na ty nejlepší burgery z celé Ostravy a nejen to. Ostravští, ale i mimoostravští restauratéři budou přímo před Vašima očima chystat ty největší delikatesy. Na své si přijdou milovníci klasických hamburgerů, ale také ti z vás, kteří dávají přednost spíše exotičtějším variantám. Organizátoři festivalu nezapomínají ani na ty, kteří masu neholdují. Jsou připraveny veganské, vegetariánské a další verze této americké klasiky.

Že jste ještě nikdy neochutnali pštrosí maso? Další důvod, proč Burger Festival navštívit! Budete mít jedinečnou příležitost vyzkoušet pštrosí speciality. Připravena je také široká nabídka alkoholických i nealkoholických drinků a koktejlů. Organizátoři nezapomněli ani na ty z Vás, kteří potřebujete svou pravidelnou denní dávku kofeinu. Připravena je tak i široká nabídka teplých a studených nápojů. 

V průběhu festivalu bude také probíhat bohatý doprovodný program. O tom, že k Americe patří i super káry, se nemusíme bavit! Budete si moct z blízka prohlédnout i legendární Ford Mustang!

Festival je pro všechny návštěvníky zdarma. Vaše chuťové pohárky můžete plnit vždy v pátek a sobotu od 10:00 do 22:00 hodin.

Bližší informace naleznete na stránkách Burger Festivalu: http://burgerfestival.cz/

Tak neváhejte, a dorazte! My tam totiž budeme!

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY