OSTATNÍ

Aplikace od ProfiAuto vám usnadní návštěvy servisu

Patříte k motoristům, pro které není sjednávání návštěvy servisu oblíbená činnost? Pak právě pro vás máme dobrou zprávu! Společnost ProfiAuto přišla na trh s aplikací pro chytré telefony, která automatizuje proces obsluhy servisních návštěv v autoservisech zapojených do sítě ProfiAuto.

Už samotný problém s vozem není pro řidiče pozitivní informace. Teď ještě volat do servis,  hledat volný termín a vysvětlovat, co s tím autem zase je. Těm, kteří si stáhnou a budou používat aplikaci ProfiAuto, právě tato nepříjemná vstupní fáze návštěvy servisu odpadá,“ říká ředitel projektu ProfiAuto pro ČR a SR Jindřich Krejčí. Navíc je aplikace k dispozici zdarma!

V čem vám vlastně ušetří čas? Aplikace automatizuje proces obsluhy servisní návštěvy v autoservisech zapojených do sítě ProfiAuto v České republice, na Slovensku a v Polsku. Takže i když se vám auto pokazí na u našich sousedů, nemusíte zoufat. Postup zahrnuje objednání opravy nebo prohlídky, sledování stavu a akceptaci rozpočtu i hodnocení kvality poskytnutých služeb.

To vše zabere uživateli méně času, než telefonické domlouvání termínu nebo dotazy ohledně času a nákladů na opravu. Díky skeneru AZTEC mají řidiči možnost zaslat autoservisu úplné údaje vozidla, což také značně zkracuje například čas potřebný na kompletaci náhradních dílů.

Proces je navíc urychlen díky mnoha dostupným balíčkům. Jedná se například o rychlou nebo úplnou prohlídku, kontrolu a čištění klimatizačního systému nebo zkoušku a opravu brzdové soustavy,“ říká Jindřich Krejčí a dodává: „Aplikace navíc zaznamenává historii oprav vozidla, registruje tankování a umí připomenout termín další prohlídky nebo zaplacení pojištění.“

Celý proces registrace a objednání je velmi intuitivní a pochopí ho opravdu každý. Po založení účtu a přidání údajů o svém vozidle si uživatel vybere nejbližší autoservis ProfiAuto. Součástí aplikace je také přehledná mapa provozoven s možností výběru nejbližší. Dalším krokem je výběr termínu příjezdu a typu služby, která má být provedena. Po příjezdu řidiče do autoopravny a prohlídce vozidla se provede komplexní cenová kalkulace. Přesvědčte se se sami!

Odkaz na stažení Android:

Odkaz na stažení iOS.

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE OSTATNÍ