POLITIKA

Vedení radnice Ostravy Jihu se opět předvedlo

"Žhavé" zprávy ze čtvrtečního zastupitelstva aneb další patálie radních ÚMOB O-JIH.

Před čtyřmi roky, hned po svém nástupu na radnici si koalice ANO - ČSSD- KDU-ČSL navýšila počet placených politických míst.

Pokud jde o vydávání peněz za investice pro občany, to jim moc nejde, ale pokud jde o rozhazování za nové politické funkce, nejsou to žádní skrblíci. I pro "opoziční" komunisty po svém nástupu  na úřad vytvořili jedno teplé, padesátitisíci měsíčně honorované místečko. Za jejich hru "nevidím-neslyším" to bylo místo předsedy kontrolního výboru.

Po čtyřech letech a měsíc před volbami (na čtvrtečním zastupitelstvu 23.8.2018) vedení Jihu zřejmě prozřelo a zjistilo (možná i z hvězd vyčetlo), že je asi normální, aby funkce předsedy kontrolního výboru nebyla honorována takovouto nehoráznou sumou. 

Jen trocha kupeckých počtů - 50 tisíc korun měsíčně dělá za rok 600 tisíc korun. Za čtyři roky potom 2 milióny čtyři sta tisíc. Tedy pardon, jen 2 350 000,- Kč. Odměnu zrušili měsíc před volbami, takže 50 000 nám občanům "ušetřili".

K dokonalosti tohoto absurdního divadla chybí už jenom vystoupení starosty Bednáře s informací o realizaci úspor a hospodárné práci radnice. 

 

Pojďte nás 5.-6. října podpořit k volbám a dejme téhle aroganci sbohem.

Zasloužíte si víc

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE POLITIKA