POLITIKA

BOJUJEME PROTI VARNÁM A VÝDEJNÍM MÍSTŮM DROG

Výbuch varny drog v bytovém domě na ulici Provaznická v Ostravě- Hrabůvce odhalil problém, který tady dlouhodobě je a narůstá. Tím je nelegální výroba psychotropních látek a jejich distribuce, která se odehrává za zavřenými dveřmi bytů v domech, kde žijí rodiny s dětmi, důchodci, lidé, kteří chtějí mít své bydliště klidným a bezpečným místem.

Naše hnutí LEČO-Lepší a čistá Ostrava má ve svém programu bezpečnost pro všechny slušné lidi na prvním místě. A nezůstáváme pouze u planých proklamací. Zatímco jsme ze strany ostravských komunálních politiků dlouhodobě zásobováni pouze předvolebními sliby a následně odkazy na statistiky městské policie, my se nebojíme řešit věci osobně.

V obvodech Mariánské Hory a Hulváky a Vítkovice došlo za velmi krátkou dobu našeho působení ve vedení radnic, na poli bezpečnosti k výraznému posunu k lepšímu. Každodenní komunikace s lidmi v místě jejich bydliště a intenzivní spolupráce s bezpečnostními složkami ve formě předávání poznatků a informací od občanů, jsou základem pro zlepšování situace.

Získat důvěru lidí aktivním a upřímným zájmem o bezpečnost a jejich zapojení do práce na ní, je náš jednoduchý recept na to, jak stále se zhoršující stav zlepšit.

Včerejší reportáž České televize je malou ukázkou toho, jak pracujeme a jak si práci na poli bezpečnosti představujeme. Náš místostarosta Mariánských Hor a Hulvák Petr Luzar osobně navštívil obecní byty, které byly načerno přepronajímány prodejcům drog. I díky spolupracujícím občanům, kteří na situaci upozornili, došlo k vypovězení nájemních smluv s původními nájemníky a lidé v celém okolí si mohou oddechnout.

Samozřejmě obchod s drogami tím nekončí a překupníci a vařiči půjdou někam dále. Garantujeme, že ne tam, kde jsme a budeme ve vedení radnic my.  S tím jdeme i do příštích komunálních voleb.

JSME LEČO-LEPŠÍ A ČISTÁ OSTRAVA A ZA LEPŠÍ A ČISTOU OSTRAVU BOJUJEME A BUDEME BOJOVAT.

 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE POLITIKA