Z OSTRAVY

Majáles 2018 už se blíží. Kdo je prvním potvrzeným účinkujícím?

Největší studentská akce v Moravskoslezském kraji, která se bude konat v pátek 18. května 2018 v areálu Dolní oblasti Vítkovic, už má první potvrzené jméno. Kdo jiný by se měl tak důležité role zhostit, než významná osobnost našeho kraje?

Držitel několika Českých slavíků, rodák z Třince, princ Jakub z pohádky Tajemství staré bambitky a bývalý pětibojař. Ano, hádáte správně. Prvním potvrzeným jménem letošního Majálesu je Tomáš Klus!

Přijďte si spolu s ním zazpívat oblíbené písně z rádií, vychutnat si industriální atmosféru areálu Dolní oblasti Vítkovic a užít si doprovodný program. Ten bude zahájen ve středu 4. dubna 2018 a jak už je zvykem, máme se opět na co těšit! Tomáš Klus samozřejmě nebude jediným vystupujícím, o dalších vás budeme informovat.

Abyste si už nyní mohli s jistotou říct: „Půjdu na letošní Majáles!“, doporučujeme zajistit si vstupenky co nejdříve. Teď je získáte za velmi výhodnou cenu, od 1. února 2018 běží druhá vlna prodeje. Až do konce března si je zakoupíte za 200 Kč.

Od prvního dubnového dne až do dne před akcí bude cena vstupenek navýšena o 50 Kč. Na místě si je pak koupíte za 290 Kč. Lístky si zajistíte zde. Pro více informací sledujte web Majálesu a facebookovou událost.

Taky se těšíte tak moc, jako my?

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY