ZDRAVÍ A SPORT

„Mé změny si začíná všímat i okolí!“

Chcete si jako hlavní předsevzetí dát, že shodíte pár nebo i víc kilo? Máme pro Vás skvělou motivaci! Naše výherkyně velké proměny v Simply Fitness Sylva Lukšová má totiž dole 18 kilo tuků za 7 měsíců. A to má ještě dalších 5 měsíců před sebou!

Když proměna začínala, ručička váhy pod Sylvou ukazovala přes 115 kilogramů. „Z celkové hmotnosti měla Sylva téměř 63 kilogramů tuku, to je 54 procent. Měření In Body nám odhalilo hodnoty, které již byly kritické,“ vzpomíná na první měření majitel a hlavní trenér fitcentra Simply Fitness Pavel Bugaj. Sylva se ale projevila jako velká bojovnice a od začátku učarovala trenérům fitcentra svým zápalem, cílevědomostí a poctivostí. Nyní mají za sebou 7 měsíců dřiny, které se na těle trojnásobné maminky značně podepsaly. Dole už má neuvěřitelných 20 kilogramů, z čehož je 18 kilo tuků!

„Sylva se již adaptovala na pravidelný fitness trénink a od listopadu přidala třetí tréninkovou jednotku týdně. Výrazně zapracovala na dodržování jídelníčku, přes Vánoce si dopřála 14denní pauzu a od druhého týdnu v lednu pokračujeme s její přeměnou. Věřím, že na konci naši přeměny to nebude z tuků dole 30, ale 35 kilo,“ těší se z úspěchů svěřenkyně Pavel Bugaj.  Také ona je progresu nadšená. „Výrazně se mi zlepšila kondice, což pociťuji jak při cvičení, tak v běžném životě. Těch 18 kg z tuků dole jde znát. Mé změny si začíná všímat také okolí a pozitivně jí vnímá také má rodina. Pokud trénuji v sobotu, k tréninku se přidává také má starší dcera Hanka,“ usmívá se Sylva a těší se, až se na konci přeměny odmění tím, co každou ženu potěší. „Pomalu bych měla začít měnit šatník, ale nechci to uspěchat! Před námi je ještě dalších 15 kilo,“ směje se.

Její osobní trenér Jirka Kubiczek má především radost, že si jeho svěřenkyně zvykla na nový jídelníček. „Znamená to zejména jíst více a kvalitněji, s čímž měla první 4 měsíce problémy, ale ty již překonala. Postupně přidáváme na objemu, ale také na kvalitě tréninku,“ říká trenér a dodává, že obdivuje, že Sylva překonala nejtěžší část přeměny, kdy všechno bolí a výsledky přicházejí pomalu. „Jsem rád, že Sylvu již cvičení začalo bavit, což samozřejmě v začátcích, než se dostavili první výsledky a než vznikl návyk, tak nebylo. Velice pozitivně hodnotím také to, že redukci hmotnosti z tukové tkáně jsme prozatím docílili jen úpravou jídelníčku a tréninkem ve fitness. Dokud to tak půjde, nic nebudeme měnit, trumfy v dietologii a změny v tréninku na zrychlení metabolismu si necháme až na závěr.“

My budeme Sylvu samozřejmě sledovat až do finále, na jehož konci by mělo být již zmíněných 30 kilo tuků dole. Takže co, že jste to říkali? ŽE TO NEJDE? V rukou odborníků a s pevnou vůlí jde všechno!

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE ZDRAVÍ A SPORT