Z OSTRAVY

Přijďte se pobavit s Hrdobci!

Tvůrčí skupina Hrdobci uvádí své další živé vystoupení, ve kterém se vám představí řada hostů v žánrově širokém spektru výstupů. Uvidíte a uslyšíte zpěváky, hudebníky tanečnice, herce, herečky a stand-up komiky. Těšit se můžete na řádně proválený večer plný pověstných Hrdobčích taškařic. A pozor! Terky mají vstup zdarma!

Tvůrčí skupina Hrdobci vznikla v roce 2014, když dva kamarádi cítili potřebu obohatit svět o strasti a slasti jejich života. Tak vzniklo například video „Jak se vypořádat z rozchodem", pro všechny stydlivé muže byl vynalezen lék na stydlivost „Nestyďsin plus" a pro všechny, kteří se stydí sprchovat ve veřejných prostorech, vznikl zcela revoluční vynález „Antiplach".

Od roku 2015 pak Hrdobci přesedlali na živá vystoupení, která se nejdříve konala v prostorách Staré Arény a poté byla z kapacitních důvodů přesunuta do ostravského klubu Parník. Kabaretu se v minulosti zúčastnila celá řada šikovných a talentovaných lidí z různých kulturních oborů.

Nenechte si ujít i vy příležitost shlédnout jejich nejbližší představení! Proběhne už 14. dubna v klubu Parník, začátek v 19:30. Můžete se těšit na velice talentovanou a šikovnou zpěvačka Sabinu Ulmanovou, komické duo K2 neboli Marka Kutu a Josefa Kováře, trio Jednorožcovy divy, duo hudebníků, hráčů na piáno a saxofon, Kateřinu Dostalíkovou a Petra Dvořáčka a na barda Slezského divadla Františka Štěpánka. Neváhejte, vstupenek je k dispozici už jen pár!

 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY