ZDRAVÍ A SPORT

Ostrava bude zářit všemi barvami

Ostrava se v sobotu 26. května obarví všemi barvami. V Dolní oblasti Vítkovic totiž proběhne další ročník Spokey Rainbow Runu, který nabízí velmi zajímavý program. A na co se v industriální Dolní oblasti Vítkovic můžete těšit?

Udělejte něco pro své zdraví, pobavte se a navíc pomožte! Letos můžete darovat duhu hned dvěma dětěm: Míšovi, který trpí dětskou mozkovou obrnou, ale i přes svůj pohybový handikap miluje plavání a nevzdává se ani svého snu navštívit Lego land; a Karolínce, která se narodila s onemocněním svalové dystrofie, hypotonie a ve škole se přidala epilepsie, která miluje tanec a jednou by si chtěla zatančit ve Star dance. 

Běžci, kteří rádi sbírají medaile, mohou poprvé také běžet pro zlato. Pro dospělé je připravená pětikilometrová trasa areálem, děti si zaběhnou jeden kilometr. Kromě toho vás čeká bohatý doprovodný program, u kterého se rozhodně nudit nebudete.

Letošním tématem se stal Karibik a jeho živé rytmy. Krom hlavní scény se tak můžete těšit na plážovou, sportovní a dětskou. A protože se počasí určitě vydaří, nezapomeňte zavítat na jeden z Ostrovů, kde vás čeká spousta překvapení a na konci cesty poklad! Protože to není jen o běhu.

Na akci vystoupí řada osobností. V rámci programu vystoupí Leoš Mareš, zazpívá Dara Rolins nebo kapela Slza a celým dnem vás bude provázet Michal Kavalčík. Těšit se můžete i na rytmy z repertoáru DJ Lowy. Neváhejte a registrujte se, pojďte se bavit a hrát všemi barvami!

 

Fotografie: archiv Spokey Rainbow Run

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE ZDRAVÍ A SPORT