ZDRAVÍ A SPORT

Zlobí vás zdraví? Přijďte si pro radu do Avionu!

Potřebujete poradit se zdravotním problémem, nebo prostě jen probrat pár otázek týkajících se vašeho zdraví? Pokud v termínu od 23. do 27. července zavítáte do pobočky Krevního centra FNO v Avion Shopping Parku Ostrava (nedaleko východu z podzemních garáží), můžete zde probrat hned několik důležitých témat. Každý den zde totiž bude mezi 11. a 15. hodinou připraven jeden z odborníků Fakultní nemocnice Ostrava odpovídat na vaše otázky.

V pondělí 23. července budete moci na půdě pobočky Krevního centra FNO zjistit svoji krevní skupinu, ověřit si, zda jste vhodným dárcem krve nebo kostní dřeně a zeptat se na spoustu jiných otázek souvisejících s dobrovolným dárcovstvím.

V úterý 24. července můžete se zástupcem kožního oddělení FNO probrat jakékoliv problémy týkající se vaší kůže. Objevily se na vaší kůži skvrny, trápí vás ekzém nebo máte jiné potíže? Neváhejte a vypravte se do Avionu!

Ve středu 25. července mají ideální příležitost všichni, kteří se chystají na dovolenou, nebo služební cestu do zahraničí a zajímají se o to, bez jakých očkování a opatření týkajících se zdraví se neobejdou. Na řadu totiž přijde cestovní medicína.

Ve čtvrtek 26. července bude Markéta Pernicová z pracoviště mamografického screeningu připravena odpovídat na otázky týkající se zhoubných i nezhoubných nádorů prsu a vysvětlí vše, co se týká mamografu a objednání na mamografické vyšetření

V pátek  27. července by si měli do diáře zapsat všichni, kteří třeba jen vzdáleně uvažují o práci v ostravské fakultní nemocnici, a to nejen ve zdravotnické sféře. Na všechny dotazy bude připravena odpovídat Tereza Lyčková z personálního oddělení FNO.

 

Nenechejte si ujít historicky první příležitost, kdy Fakultní nemocnice Ostravy využívá letní provoz svého krevního centra v Avionu k tomu, aby opět vyšla ještě více vstříc lidem, kteří potřebují radu a pomoc jejích odborníků!

 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE ZDRAVÍ A SPORT