Z OSTRAVY

Létofest přijede do Ostravy!

Ve dnech 9. a 10. srpna se uskuteční v Ostravě již třetí ročník LétoFestu. Během léta se tento festival koná v 8 různých městech napříč Českou republikou a nabízí bohatý hudební i doprovodný program pro celou rodinu.

První ročník Létofestu jsme zaznamenali v roce 2017 a pomalu se z něj stává tradice. Pokud jste festival navštívili minulý rok, určitě si pamatujete na vystoupení skupiny Kabát nebo Chinaski.  

A na co se můžete těšit letos? Páteční festivalový den odstartuje na MAIN STAGI svým koncertem v 16:45 XINDL X. Dále budou pokračovat kapely Pražský výběr, MIG 21 a Mandrage. Na druhé stagi se od 15:45 objeví kapela Světlo, a dále kapely IMT Smile, Horkýže Slíže a Monkey Business. A co sobota? Druhá stage ožije již ve 14 hodin, kdy vystoupí kapela Gazdina roba, dále šumperská hudební skupina O5&Radeček, kapela Doga, Vypsaná fixa a ukončení večera na této stagi patří UDG. Od 15:00 na MAIN STAGI vystoupí Lenny, po ní přijde na řadu Tomáš Klus, Marek Ztracený, Wanastovi vjeci. Zlatým hřebem večera bude ve 23:00 kapela Divokej Bill.

Letošní festivalovou novinkou jsou CASHLESS bezhotovostní platby. Jedná se o bezhotovostní náramek s čipem, který bude složit jako vaše digitální peněženka. Náramek dostanete po předložení lístku při vstupu na festival, a slouží také jako klasický festivalový náramek, který vás opravňuje ke vstupu do areálu. Čipovou kartu si můžete dobít vždy na stánku s nápisem NABÍJENÍ ČIPŮ, ve kterém lze platit jak v hotovosti, tak kartou. Důležité je vědět, že všechno jídlo či pití na festivalu můžete platit pouze čipem. Zůstatek na vašem náramku vám vždy při platbě může sdělit stánkař, u kterého nakupujete. Pokud vám na konci festivalu na čipu zůstaly nějaké peníze, tak se nebojte, je zde možnost navrácení.

Pro více informací sledujte událost Létofestu na FB https://www.facebook.com/events/2251756691724124/, a nebo klikněte na jejich webové stránky https://www.letofest.cz/.

Vstupenky si můžete zakoupit pod tímto odkazem: https://www.letofest.cz/vstupenky/.

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY