Z OSTRAVY

Mistrovství světa v para hokeji se bude již podruhé konat v Ostravě!

O titul mistrů světa v para hokeji se utká osm nejlepších světových týmů. Mistrovství se nyní pořádá již podruhé za sebou na ostravském ledě. Uskuteční se od 19. do 26. června 2021 v Ostravar Aréně. Turnaj bude mimo jiné také kvalifikační turnaj pro Zimní paralympijské hry Peking 2022.

Kromě samotných zápasů se můžeme těšit také na hudební a světelnou show, při které nebude chybět ani Dj. Prodej vstupenek byl spuštěn již 9. června v 8:00 a kvůli aktuální covidové situaci, probíhá pouze v online prostředí na stránkách smsticketu. Fanoušci mohou přijít fandit do samotné Ostravar Arény, ale také do venkovní fanzóny. Vstupenky se prodávají zvlášť na jednotlivá utkání, a také na vstup do arény či do venkovního areálu.

Do boje o titul mistrů světa se zapojí para hokejové týmy z celého světa. Utkají se zde mezi sebou týmy z Česka, USA, Kanady, Jižní Koreje, Slovenska, Norska, Itálie a Ruska.

„Na základě aktuálního vývoje situace už nyní víme, že diváky můžeme pustit do Ostravar Arény. Počet vstupenek je omezený, proto jsme se rozhodli nabídnout fanouškům možnost fandit spolu také před halou,“ sdělil za organizační tým předseda MS v para hokeji Ostrava 2021 Jiří Šindler.

K aktuálnímu MS v para hokeji v Ostravě vznikla také nová para hymna. Hymna vznikla ve spojení Janáčkovy filharmonie Ostrava se dvěma bývalými hvězdami v para hokeji, s Miroslavem Hrbekem a Tomášem Kvochem. Para hymna má vzdávat poctu všem, kteří se na její tvorbě podíleli, ale také těm, co hrdě reprezentují své země na ledě v para hokeji.

Zdroj informací: ms2021.parahockey.cz

Zdroj fotografií: patriotmagazin.cz; moravskoslezsky.deník.cz

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY